Training / BPL II - Be The Change

Be The Change - næste skridt i din BPL rejse.....

 
Når du først har været afsted på BPL 4 dages forløbet er der en arbejdsform og tankegang du aldrig slipper igen. En måde at gå til opgaver og nogle værktøjer som bare er blevet en naturlig del af dig.
Det ved vi og glædes over, når vi mødes med tidligere deltagere til netværksmøder eller på opgaver ude i deres respektive virksomheder. 
 
Men efter nogle år ser vi også en lyst til at fortsætte den rejse og gå et skridt videre. Vi har derfor skabt 'BE THE CHANGE' - eller BPL II om man vil.

'BE THE CHANGE' er for dig der har været på BPL 4 dages forløbene, og nu er klar til at tage næste skridt (hvis du fx i stedet har arbejdet tæt sammen med Michèle og kender hendes metoder, eller har været på et af Stifinder forløbene, og fx arbejder sammen med BPL folk, kan det også gå. Det er blot vigtigt at du har kendskab til og arbejdet med de grundlæggende værktøjer og mindset fra BPL forløbene. Ring til Michèle hvis du er i tvivl om du har forudsætningerne for at deltage).
 
Form & varighed:
'BE THE CHANGE' kører over 2 dage og med samme intensitet som du kender det fra 4 dages kurset.
Da alle deltagere har den samme baggrund og har oplevet det samme forløb kan vi starte på et højt niveau, og med fuld åbenhed og fortrolighed. Det betyder at du er 100% på fra start og kan forvente at vi knokler igennem stort set fra du kommer til vi tager afsted næste dag - kun afbrudt af en smule nattesøvn.

Selve formen kører som du kender den fra 4 dages forløbene (og har du glemt den form kan du genopfriske den her): Vi kører i nogle loops omkring tilførsel af ny viden, personliggørelse af teorier med en masse praktiske eksempler - og så kommer du til at arbejde med dig selv og den opgave du lige nu er igang med. 
 
Indhold & udbytte:
Selve programmet vil indeholde disse 3 hovedelementer:
  • En re-cap på nogle af de essentielle værktøjer og teorier du var igennem på BPL 4 dages forløbet. Både så du får opfrisket det du eventuelt har glemt, og bliver opdateret på det der er kommet til efter at du var afsted. 
  • Introduktion til nye elementer i det at drive forandringer der holder - både rettet indad mod den personlige forandringsproces og udad mod fx det at drive en organisation eller et team gennem en forandring.  
  • Gedigen sparring med dine 'leadership fellows' på holdet; du kommer til at kigge på og sparre om dine konkrete ledelses mæssige udfordringer der hvor du er, og arbejde på det der er vigtigt for dig. Lige nu....
Du kan forvente at komme hjem med
  • En toptunet værktøjskasse med kendte og nye værktøjer og modeller - og vigtigst af alt; en intuitiv fornemmelse af hvor, hvordan og hvornår de skal sættes i spil
  • en konkret aktionsplan på hvor dit fokus skal ligge ifht en konkret opgave du arbejder på lige nu
  • Fornyet energi - og et indre lederskab der har fået et kanon boost!

Du kan se datoer for 'BE THE CHANGE' inde under 'Kalender'.
Under opslaget for det specifikke kursus finder du pris, sted, tidspunkt og andet vigtigt info. Og det er også her du tilmelder dig :-)
 
Be the Change you Want to See......
Beyond Project Leadership - Kurser & Konsulentopgaver  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk