Om os / Novozymes

Novozymes & Beyond Project leadership

 
Siden 2010 har Novozymes valgt at bruge BPL træningsforløbet som deres 3. og sidste modul i deres interne projektledertrænings forløb.
 
PROMAN området i Novozymes er de der har stået for design og eksekvering af de tre træningsmoduler, hvor de første to moduler er grundlæggende projektledelsesmoduler og hvor BPL (eller PROMANIII som det hedder i Novozymes regi) er overbygningsmodulet der forkuserer på selve det at drive ledelse der rykker.
 
Hvert år er der således deltagere fra Novozymes der enten deltager på de lukkede hold kun for Novozymes - eller vælger at deltage på nogle af de blandede BPL hold, hvor de har muligheden for at sparre med deltagere fra andre virksomheder. 
 
På BPL forløbene lærer deltagerne fra Novozymes de samme værktøjer og grundlæggende elementer som de Novozymes ledere der løbende deltager på Pathfinders andre kurser, og Novozymes sikrer dermed et fælles sprog og en stærk implementering af den grundlæggende stifinder tankegang i virksomheden.
 
Michèle har løbende opgaver hos Novozymes, hvor hun fx er tilknyttet strategiske projekter, hjælper med effektiv projektopstart eller facilitering af workshops, og hvor tankegangen og værktøjerne fra Beyond Project Leadership er nøgle elementer. 

Du kan læse mere om Novozymes her 
 
Arbejder du hos Novozymes og vil tilmelde dig et BPL forløb
  • foregår det via jeres interne kursus tilmelding GROW hvis du vil med på et af de lukkede hold kun for Novozymes
  • Vil du deltage på et af BPL holdene med deltagere fra forskellige firmaer, skal du tilmelde dig her på BPL tilmeldings siden.
Beyond Project Leadership - Kurser & Konsulentopgaver  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk