Om os / Pathfinder

Pathfinder & Beyond Project Leadership

Beyond  Project Leadership kurserne indeholder de samme grundlæggende værktøjer og tanker som det 3 modulers store Stifinderprogram.


Det betyder først og fremmest, at du vil blive introduceret til samme mindset men også nogle af de samme værktøjer på begge forløb. 
Du vil dermed lære det samme 'sprog' som kolleger, der har deltaget på Stifinderprogrammet - eller andre af Pathfinders programmer.

I vil således sammen kunne arbejde intenst med koncepterne og få skabt den dynamik der skal til for at rykke igennem i organisationerne. 
Med andre ord; programmerne spiller godt sammen!Du kan også deltage i Beyond Project Leadership programmet, hvis du tidligere har gennemført Stifinderprogrammet, og ønsker at få et 'brush up' på værktøjerne, skærpe dit stifinder mindset, få ny inspiration og få konkrete eksempler på, hvordan du kan overføre din stifinder læring til din dagligdag i praksis. På BPL deler Michèle en masse af de erfaringer hun har fra at bruge stifinder konceptet og tankegangen konkret i projekter i den verden hun har bevæget sig i gennem de seneste mange år. 

Læs mere om Pathfinder A/S.

   
Stifinderen handler om
coachen Lasse Zäll
og Stifinderprogrammet!
Beyond Project Leadership - Kurser & Konsulentopgaver  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk