Training / Masterclass - Be The Change

MasterClass 'Be The Change' - næste leadership niveau.....

 
Når du først har været afsted på BPL 4 dages forløbet (eller stifinderforløbet) er der en arbejdsform og tankegang du aldrig slipper igen. En måde at gå til opgaver og nogle værktøjer som bare er blevet en naturlig del af dig.
Det ved vi og glædes over, når vi mødes med tidligere deltagere til netværksmøder eller på opgaver ude i deres respektive virksomheder. 
 
Men efter nogle år ser vi også en lyst til at fortsætte den rejse og gå et skridt videre. Vi har derfor skabt 'BE THE CHANGE' - eller BPL II om man vil.

'BE THE CHANGE' er en MasterClass for dig der er klar til at tage næste skridt på din rejse om inner leadership. For at deltage kræver det at du enten har været på BPL 4 dages forløbet, eller har været på et af Stifinderforløbene, således at du kender til og har arbejdet med de grundlæggende værktøjer og mindset vi anvender. 
 
Form & varighed:
'BE THE CHANGE' kører over 2 dage og med samme intensitet og læringsform som du kender det fra 4 dages kurset eller Stifinder modulerne.
Da alle deltagere har de samme forudsætninger  kan vi starte på et højt niveau, og med fuld åbenhed og fortrolighed. Det betyder at du er 100% på fra start og kan forvente at vi knokler igennem stort set fra du kommer til vi tager afsted næste dag - kun afbrudt af en smule nattesøvn.

Vi kører i nogle loops omkring tilførsel af ny viden, personliggørelse af teorier med en masse praktiske eksempler - og så kommer du til at arbejde med dig selv og den opgave du lige nu er igang med. 
 
Har du glemt læringsformen og nogle af hovedelementerne vi forudsætter du kender, kan du genopfriske den her.
 
Indhold & udbytte:
Selve programmet vil indeholde disse 3 hovedelementer:
  • En re-cap på nogle af de essentielle værktøjer og teorier du var igennem på BPL 4 dages forløbet (og/eller Stifinder). Både så du får opfrisket det du eventuelt har glemt, og bliver opdateret på det der er kommet til efter at du var afsted. 
  • Introduktion til nye elementer i det at drive forandringer der holder - både rettet indad mod den personlige forandringsproces og udad mod fx det at drive en organisation eller et team gennem en forandring.  
  • Gedigen sparring med dine 'leadership fellows' på holdet; du kommer til at kigge på og sparre om dine konkrete ledelses mæssige udfordringer der hvor du er, og arbejde på det der er vigtigt for dig. Lige nu....
Du kan forvente at komme hjem med
  • Først og fremmest: Fornyet energi - og et indre lederskab der har fået et kanon boost!
  • En toptunet værktøjskasse med kendte og nye værktøjer og modeller - og vigtigst af alt; en intuitiv fornemmelse af hvor, hvordan og hvornår de skal sættes i spil
  • en konkret aktionsplan på hvor dit fokus skal ligge ifht den konkrete opgave du arbejder på lige nu.

Du kan se datoer, pris mv. for 'BE THE CHANGE' inde under 'Kalender' :
Under opslaget for det specifikke kursus finder du pris, sted, tidspunkt og andet vigtigt info. Det er også i 'Kalender' afsnittet du tilmelder dig :-)
 
Be the Change you Want to See......
"Står man overfor forandringsprocesser kan det ikke understreges nok, at det kræver gode og grundige tanker og forberedelser for at få alle godt med. Det betyder ikke, at forberedelserne nødvendig altid behøver at tage lang tid! På BPL - Be the ChangeI får man simple og brugbare værktøjer og modeller, som man kan bruge.
Men måske endnu mere vigtigt, så får man tid og rum til at reflektere over, hvad det egentlig er, man vil opnå, og hvordan man selv kan gøre sig klar til at drive forandringen på en nærværende og autentisk måde.
Be the Change faldt fint i forlængelse af det første 4 dages BPL kursus; og der var en passende og kort opridsning af nogle af værktøjerne og modellerne, man fik fra dét forløb "
Søren Prip Beier, Senior Manager Novozymes
 
 
 
 
"This course is an eye opener on how important it is to manage change systematically, and awareness that change must be accepted not only by the mind, but also by the heart. Until your team and the organization wants the change, it is not gonna happen.
'Be The Change BPL MasterClass' has given me the insights and tools to make the change happen."
Kirsten Væver Jokumsen, Global Category Leader Novozymes.
Beyond Project Leadership - Kurser & Konsulentopgaver  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk