Training / 2 dages Top-Up programmer

2 dages Top-Up programmer

 
Når du først har været afsted på BPL 4 dages forløbet (eller stifinderforløbet) er der en arbejdsform og tankegang du aldrig slipper igen. En måde at gå til opgaver og nogle værktøjer som bare er blevet en naturlig del af dig.
Det ved vi og glædes over, når vi mødes med tidligere deltagere til netværksmøder eller på opgaver ude i deres respektive virksomheder. 
Men efter nogle år ser vi også en lyst til at fortsætte den rejse og gå et skridt videre. Vi har derfor skabt '2 dages Top Up programmerne' - eller BPL niveau II om man vil.

'2 dages Top-Up programmerne' er for dig der er klar til at tage næste skridt på din rejse om inner leadership. For at deltage kræver det at du enten har været på BPL 4 dages forløbet, eller har været på et af Stifinderforløbene, således at du kender til og har arbejdet med de grundlæggende værktøjer og mindset vi anvender - kontakt os hvis du er i tvivl om du kan få lov at deltage. 
  • Be the Change - et top up program med fokus på at drive forandringer, og få både dig selv og andre med dig. 
  • Leading from Within - et top up program med fokus på et deep-dive ned i dine ledelsesværdier og hvordan de udmønter sig i praksis
Se hvornår det næste 2-dages top-up forløb ligger, hvad det koster og andet praktisk under det enkelte arrangement i 'kalender' 
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk