Om os / Følg os - lidt eller ofte / Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Vi har altid haft høje krav til beskyttelse af persondata. Vi bruger i vid udstrækning kun de data du selv giver os, som fx din e-mail og arbejdssted, og det er primært for at give dig den service du efterspørger, som fx at levere et nyhedsbrev. Vi deler ikke dine data med andre parter og vi benytter ikke reklamenetværk eller analyseværktøjer, som kan indsamle data uden dit vidende. Vi har aldrig solgt og vil aldrig sælge dine data til tredjeparter, og vi opbevarer kun data inden for EU.
 
Nedenfor fortæller jeg lidt mere om, hvilke oplysninger vi indsamler og hvad de bruges til – ikke mindst for at du kan være sikker på at jeg lever op til lovgivningen og EU persondata forordningen (også kendt som General Data Protection Regulation - GDPR).
 
Det kan godt blive lidt teknisk, men helt overordnet handler det om, at du kan være tryg ved, at jeg kun bruger de oplysninger du selv har givet mig, til at levere det du efterspørger – og at de spor du efterlader dig digitalt, bruger jeg primært til at få en fornemmelse af, hvad du godt kan lide på min hjemmeside, så jeg bedre kan målrette mit indhold og mine annoncer til dig, der rent faktisk er interesseret i det, jeg laver :-)
 
Michèle Gundstrup
 
 
 

Vedr. personoplysninger

Generelt & Formål

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.
 
Når du besøger min hjemmeside, vil der som regel blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som jeg kan bruge til at forbedre mit indhold. F.eks er det interessant for mig at følge med i, hvilke sider på min hjemmeside, der får mest trafik, fordi det fortæller mig noget om, hvilke emner mine potentielle kunder er mest interesseret i. Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Info om du tilgår hjemmesiden fra din computer, tablet eller mobiltelefon, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (altså dine interesser). Oplysningerne bruges først og fremmest til at kunne levere den mest informative hjemmeside og med indhold der interesserer dig. Herunder at sende dig de nyheder, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig.
 
I det omfang du selv giver eksplicitte informationer bruges disse, så vi kan levere den service du har efterspurgt. Det er fx hvis du bruger vores kontaktformular, tilmelder dig vores nyhedsbrev, eller tilmelder dig et kursus, hvor du vil blive bedt om at indtaste fx Navn, Firma, Telefonnummer, e-mail og betalingsoplysninger.
De oplysninger du giver os bruges til at sende dig nyhedsbrevet, registrere dine tilmeldinger, til fakturering og betalinger.
 
Deltager du på et af vores kurser eller arrangementer accepterer du ved tilmeldingen at BPL har ret til at tage billeder og optage video- og lydklip i forbindelse med BPL forløbet. Billederne bruges primært til det kursusmateriale og dokumentation, som er en del af produktet vi leverer ifbm vores kurser, og altså noget du som deltager får glæde af. Vi anvender også efterfølgende nogle af disse billeder i generelt info materiale om BPL samt fx på vores hjemmeside. Vi er ansvarlige for at der ikke findes billeder som er stødende, intime eller krænker privatlivets fred. Skulle der være et billede du alligevel ikke ønsker ligger på vores hjemmeside, så henvender du dig bare til os, og så bliver det straks fjernet.
 
Udfører jeg en konsulent opgave for dig, er alt den information jeg får gennem samarbejdet fortroligt. Det benyttes udelukkende til at kunne gennemføre den opgave jeg har for dig, og jeg garanterer at evt materiale, noter mv opbevares forsvarligt hos mig. 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Mht tilmelding af nyhedsbreve kan du til enhver tid gå ind og afmelde dig, og du vil derefter blive slettet på vores mailingliste.

Sikkerhed

Jeg/vi har selvfølgelig truffet både nogle tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen
 

Videregivelse af oplysninger

Jeg benytter naturligvis en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data (fx vores udbyder til regnskabsførsel, fakturering eller nyhedsbrevsudsendelse). Disse leverandører behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Beyond Project Leadership
v/Michèle Gundstrup
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk