Circlen om Beyond Project Leadership

Michèle Gundstrup - Founder & Owner

Michèle er founder og ejer af Beyond Project Leadership.
Hun spiller ind med både højre og venstre hjerne halvdel - og både på de bløde og hardcore mål. Kort sagt, er hun en initiativrig og kreativ forandringsleder med struktur og forretningsfokus i hendes ingeniør gener.  

Beyond Project Leadership, Foto: Anette Dalum

Michèle skabte det første BPL forløb i 2008 - fordi der manglede "noget" til ledere, der ikke kun ville være managere, men også drive stærkt og personligt lederskab.
 
Michèle er selv stifinder fra 1997, og har siden da også gennemgået en del andre leder uddannelser, og blevet certificeret og uddannet i forandrings ledelse, og andre udviklings dicipliner. 
 
Hun har gennem sine job dels som konsulent og dels i større globale virksomheder, stået i spidsen for mange små og store projekter og opgaver, hvor målene var ambitiøse og ekstra ordinære.  
Den erfaring med hvad der virker, når vi i praksis og i hardcore forretning taler lederskab, er det Michèle gerne vil videre formidle via Beyond Project Leadership. Dvs at i BPL træningsforløbene kobles Michèle's mange praktiske erfaringer fra projekter op på de modeller og teorier der anvendes.
 
Beyond Project Leadership er for Michèle en tankegang, en form, en approach og en holdning til at drive værdibaseret ledelse der rykker. Lederskab knyttet tæt op på forretningen og dine mål.
Og lederskab med hjerte, krop og sjæl. 


Michèle har en inderlig tro på at det er den måde du driver ledelse på, der skaber forskellen. Hun tror på at du skal være dig selv så nær, så bevidst, at du forstår med krop og sjæl hvad der sker omkring dig, kan følge energier og stiler efter at fange øjeblikket, når det er der. Det kræver at du tør bruge dig selv fuldt og helt - tør være dig og lede med mere end hovedet.

'Be the change you want to see', er et af Michèle's yndlings citater.
'When the going gets tough, the toughs get going' er et andet.
For de der kender hende, ved vi det ikke er helt uden grund at hun nævner de to.
 
Som Founder af BPL forløbene søger Michèle hele tiden at udvikle kurserne med nye teorier, nye tilgange og nye input, der kan skabe refleksion.
 
Derfor omgiver Michèle sig også med en del interessante mennesker, der konstant inspirerer hende og er med i cirklen rundt om Beyond Project Leadership. 
 
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk