BPL Leadership Training

Hvorfor er nogle opgaver næsten forudbestemt
til succes mens andre falder til jorden?

Hvad er forskellen på den effektive leder
med flotte resultater og den
gennemsnitlige leder?

Hvad er det, de mennesker kan, som skaber
energi, fremdrift og ekstraordinært gode
resultater med deres team?

Spørgsmål der er interessante hvad enten du fx er projektleder for et teknisk projekt, linieleder der skal have ændret en arbejdsform eller en kultur, eller specialist som har en opgave, der kræver at du får en gruppe af folk til at arbejde sammen mod samme mål.  Det handler nemlig alt sammen om Leadership.

Traditionel projektledelse fokuserer bl.a. på styring af tid, økonomi og projektets deltagere som taktiske ressourcer. Ligesom traditionel linie ledelse fokuserer på bl.a. økonomi, styring af ressourcer og faglig udvikling. 

Beyond Project Leadership forudsætter disse værktøjer, men går skridtet videre og stiller skarpt på tre andre og helt afgørende kompetencer hos dig som leder:

 • Proaktiv planlægning som en intuitiv metode og tankegang
 • At kunne skabe en fælles oplevelse af teamets fremtidige mål og succes
 • Evnen til at sætte dig selv i spil - fuldt og helt!, få folk med dig og skabe resonans i teamet

Forskellen på effektiv og gennemsnitlig ledelse skal netop findes i synergien mellem de tre kompetencer hos dig som leder! 

Dette kan du stifte bekendtskab med på vores kurser:
 • BPL - Transformative Leadership 
  Vores kerneprogram på 4 dage, hvor fokus er på dit personlige lederskab og hvordan du driver større opgaver/projekter igennem med succes.
  Læs mere her om 4 dages kursernes fokus og form, samt hovedelementer. Du kan også se hvem der typisk deltager, og se hvad tidligere deltager har fået ud af kurset (se deres testimonials her).
 • BPL II - Be The Change 
  Vores 2 dages top-up program for de der allerede har været på 4 dages BPL programmet, eller kender til stifinder værktøjerne og arbejdsformen fra fx Pathfinder programmerne. 
  Du kan læse mere om BPL II - Be The Change her

 

HVORNÅR LIGGER DET NÆSTE KURSUS?
Vil du se hvornår det næste kursusforløb ligger, hvad det koster og andet praktisk, finder du det under det enkelte arrangement i 'kalender' 

Beyond Project Leadership - Kurser & Konsulentopgaver  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk