BPL Leadership Training

BPL Training er ikke bare et kursus eller endnu et uddannelses forløb, hvor du sætter mapperne på hylden når du kommer hjem. Vores programmer er transformative, hvor du får en masse inspiration, værktøjer og modeller - men vigtigst af alt får du dem ind under huden, og lærer at bruge dem intuitivt og i flow. 
Du får en masse greb der virker i dagligdagen og når du står midt i alt det der dagligt vil rive dig med. Du får en unique mulighed for at arbejde med dit personlige lederskab, og se på nye og andre måder at møde udfordringer på. Og endelig bliver du en del af et stærkt netværk af ledere, der har den samme approach som dig.....

- Be The Change You Want To See

 • BPL - 4 dages Core Programmet  
  Vores kerneprogram på 4 dage, hvor fokus er på dit personlige lederskab og hvordan du driver større opgaver/projekter igennem med succes  -  enten som formel projektleder eller som specialist eller linieleder. 
  Du medbringer det projekt eller den større opgave du lige nu og her står med, og hvor det kan være gavnligt for dig, at bruge 4 dage til at arbejde dig struktureret igennem den. Og se det fra andre og nye vinkler! Efter de 4 dage står du med en helt konkret plan, som du er klar til at gå hjem og implementere. 
  Læs mere her om 4 dages kurserneog se hvad tidligere deltager har fået ud af kurset (testimonials).

 • BPL - 2 dages Top Up programmerne 
  Vores 2 dages top-up programmer er for de der allerede har været på 4 dages BPL programmet, eller kender til stifinder værktøjerne og arbejdsformen fra fx Pathfinder programmerne. 
  Du kan læse mere om Top Up programmerne her. 

 

HVORNÅR LIGGER DET NÆSTE KURSUS?
Vil du se hvornår det næste kursusforløb ligger, hvad det koster og andet praktisk, finder du det under det enkelte arrangement i 'kalender' 

Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk