Om os / BPL Back Office Angels

Coach Assistenter & Back Office Angels

Beyond Project Leadership, Foto: Anette Dalum

Anette Dalum har siden 2007 arbejdet intensivt med foto-opgaver, seminar dokumentation for krævende lederkurser og web design for flere mindre virksomheder. Det er også Anette der har designet og udarbejdet www.beyondprojectleadership.dk og stået for billeder og udtrykket i brochurer mv du ser på disse sider. 

På BPL trænings forløbene har Anette arbejdet som Coach Assistent. Med sine mange års erfaring er hun skarp til at indfange den proces, deltagerne gennemgår, i tekst og billeder, og det er hende der har udarbejdet det grund koncept vi idag bruger til kursus dokumentation på BPL kurserne. Det koncept er bl.a. med til at fastholde den læring og de erkendelser deltagerne får gennem dagene. 

Anette har en baggrund som molekylærbiolog fra Aarhus Universitet kombineret med en cand. communication fra Roskilde Universitet. Hun arbejder idag fuldtid hos Mercuri - men vi holder stadig en lille bitte smule fast i Anette og ser hende som en del af BPL teamet!

BPL's Coach Assistenter og Back Office Angels

Udover Anette har vi p.t. Mikkel og Signe tilknyttet som Coach Assistenter og 'helping and guarding ' angels i vores Back Office. 

Mikkel Lind er journalist studerende på journalistskolen i Odense, og interesserer sig derfor naturligt nok også for at lave god seminar dokumentation. Mikkel arbejder som Coach Assistent på BPL kurserne, og derudover laver han ad.hoc. opgaver på kontoret - især dem der handler om kommunikation og formidling.

 

Signe Holm er studerende på en forfatterskole i Norge og har også en stor interesse for illustrationer og grafisk facilitering, som hun har dyrket før sit nuværende studie. Signe leverer derfor også seminar dokumentation og er bl.a. med som Coach Assistent på BPL kurserne.  

Beyond Project Leadership - Kurser & Konsulentopgaver  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk