Om os / Circlen.... / BPL Back Office Angels

Coach Assistenter & Back Office Angels

 
Når du er afsted på vores trænings forløb vil du møde vores Coach Assistenter, som bl.a. sørger for dokumentationen og kursus materialet som I får med hjem. De er også vores 'helping and guarding ' angels i vores Back Office. 
 

Mikkel Lind er journalist studerende på journalistskolen i Odense, og interesserer sig derfor naturligt nok også for at lave god seminar dokumentation. Mikkel arbejder som Coach Assistent på BPL kurserne, og derudover laver han ad.hoc. opgaver på kontoret - især dem der handler om kommunikation og formidling.

 

Signe Holm er studerende på en forfatterskole i Norge og har også en stor interesse for illustrationer og grafisk facilitering, som hun har dyrket før sit nuværende studie. Signe leverer derfor også seminar dokumentation og er bl.a. med som Coach Assistent på BPL kurserne.  

 

Anette Dalum har også arbejdet som Coach Assistent og Back Office Angel. Anette har en baggrund som molekylærbiolog fra Aarhus Universitet kombineret med en cand. communication fra Roskilde Universitet. Hun arbejder idag fuldtid hos Mercuri - men vi holder stadig en lille bitte smule fast i Anette og ser hende som en del af BPL cirklen og Back Office Angels!  Det er nemlig hende der har udarbejdet det grund koncept vi idag bruger til kursus dokumentation på BPL kurserne. Det koncept er bl.a. med til at fastholde den læring og de erkendelser deltagerne får gennem dagene. 
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk