Om os / Circlen.... / Alfred Josefsen

Alfred Josefsen

Alfred JosefsenMichèles gode ven og coach-makker Alfred Josefsen.

Alfred og Michèle har på et ledelseskursus way-back været coach makkere og den fælles platform giver noget helt særligt.
 
Alfred har sine holdninger til hvad god ledelse er, og så har han en enorm erfaring at øse ud af.
Han er af mange nok mest kendt for sin tidligere rolle som CEO i Irma og de store forandringer han drev igennem der, og flere har måske læst nogle af hans bøger om ledelse. Han er oplægsholder, skribent, blogger og meget mere - senest har han fx også været med i regeringens Ledelseskommision.
 
Et af kerneelementerne fra Alfreds seneste arbejde for Ledelseskommissionen er det personlige Ledelsesgrundlag, som Alfred kalder det. Hvis alle ledere – privat ansatte såvel som offentligt ansatte - bliver skarpe på deres ledelsesgrundlag, vil det skabe åbenhed i ledelsesprocessen og vi kan undgå at lege blindebuk og gemmeleg, siger Alfred. Dermed kommer vi til at arbejde meget bedre sammen omkring de rigtige værdier.
 
Alfred sprudler altid af ideer og tanker om ledelse, hver gang man møder ham, så Michèle og han behøver ikke meget tid sammen, før de har idérne til en masse gode initiativer. 
 
Alfred har senest været med på LEDELSESDAGEN som Michèle arrangerede i juni 2018, og er en del af Top-Up programmet Leading from Within. 
 
Du kan læse mere om Alfred her
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk