Training / 2 dages Top-Up programmer / Be The Change

'Be The Change' - at lede gennem forandringer.....

 
'BE THE CHANGE' er et top-up program for dig der er klar til at tage næste skridt på din leadership rejse. For at deltage kræver det at du enten har været på BPL 4 dages forløbet, eller har været på et af Stifinderforløbene, således at du kender til og har arbejdet med de grundlæggende værktøjer og mindset vi anvender. 
 
Form & varighed:
'BE THE CHANGE' kører over 2 dage og med samme intensitet og læringsform som du kender det fra 4 dages kurset eller Stifinder modulerne.
Da alle deltagere har de samme forudsætninger  kan vi starte på et højt niveau, og med fuld åbenhed og fortrolighed. Det betyder at du er 100% på fra start og kan forvente at vi knokler igennem stort set fra du kommer til vi tager afsted næste dag - kun afbrudt af en smule nattesøvn.

Vi kører i nogle loops omkring tilførsel af ny viden, personliggørelse af teorier med en masse praktiske eksempler - og så kommer du til at arbejde med dig selv og den opgave du lige nu er igang med. 
 
Har du glemt læringsformen på BPL forløbene og nogle af hovedelementerne vi forudsætter du kender, kan du genopfriske den her - eller finde dine aviser og notesbog frem fra da du var afsted.
 
Indhold & udbytte:
Selve programmet vil indeholde disse 3 hovedelementer:
  • En re-cap på nogle af de essentielle værktøjer og teorier du var igennem på BPL 4 dages forløbet (og/eller Stifinder) og som er væsentlige når vi taler ledelse af forandringer. 
    Både så du får opfrisket det du eventuelt har glemt, og bliver opdateret på det der er kommet til efter at du var afsted. 
  • Introduktion til nye elementer i det at drive forandringer der holder - både rettet indad mod den personlige forandringsproces og udad mod fx det at drive en organisation eller et team gennem en forandring.  
  • Sparring med dine 'leadership fellows' på holdet; du kommer til at kigge på og sparre om dine konkrete ledelses mæssige udfordringer der hvor du er, og arbejde på det der er vigtigt for dig. Lige nu....
Du kan forvente at komme hjem med
  • Først og fremmest: Fornyet energi - og et lederskab om forandringer, der har fået et kanon boost! 
  • En tunet værktøjskasse med kendte og nye værktøjer og modeller til brug, når du skal lede dig og andre gennem forandringer - og noget du kan bruge uanset om det er i det små i dagligdagen, eller om det er større og planlagte forandringer.
  • En intuitiv fornemmelse af hvor, hvordan og hvornår de forskellige værktøjer, metoder og tanker skal sættes i spil
  • en konkret aktionsplan på hvor dit fokus skal ligge ifht den konkrete opgave du arbejder på lige nu.

Der kommer maximalt til at køre ét 'BE THE CHANGE' i 2023 eller 2024. Skriv til os hvis du er interesseret, da vi først opretter når der er nok interesserede.  
I 'Kalender' kan du under opslaget for det specifikke kursus finde pris, sted, tidspunkt og andet vigtigt info. Det er også i 'Kalender' afsnittet du tilmelder dig :-)
 
Be the Change you Want to See......
"Står man overfor forandringsprocesser kan det ikke understreges nok, at det kræver gode og grundige tanker og forberedelser for at få alle godt med. Det betyder ikke, at forberedelserne nødvendig altid behøver at tage lang tid! På BPL - Be the ChangeI får man simple og brugbare værktøjer og modeller, som man kan bruge.
Men måske endnu mere vigtigt, så får man tid og rum til at reflektere over, hvad det egentlig er, man vil opnå, og hvordan man selv kan gøre sig klar til at drive forandringen på en nærværende og autentisk måde.
Be the Change faldt fint i forlængelse af det første 4 dages BPL kursus; og der var en passende og kort opridsning af nogle af værktøjerne og modellerne, man fik fra dét forløb "
Søren Prip Beier, Senior Manager Novozymes
 
 
 
 
"This course is an eye opener on how important it is to manage change systematically, and awareness that change must be accepted not only by the mind, but also by the heart. Until your team and the organization wants the change, it is not gonna happen.
'Be The Change BPL MasterClass' has given me the insights and tools to make the change happen."
Kirsten Væver Jokumsen, Global Category Leader Novozymes.
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk