Om os / NNE

NNE & Beyond Project Leadership

Michele Gundstrup, Beyond Project Leadership
Managing Partner i Beyond Project Leadership er Michèle Gundstrup. 
De sidste mange år har Michèle arbejdet med Stifindere hos NNE Pharmaplan, Novo Nordisk, Novozymes, Haldor Topsøe, Leopharma og i andre store virksomheder, hvor hun har etableret og processet high performance teams og uddannet ledere med afsæt i Stifinderkonceptet.

Michèle etablerede firmaet Beyond Project Leadership, og udviklede 4 dages BPL programmet, mens hun var ansat i Stifinder - som en kombination af mindsettet i Stifinderprogrammet og al den praktiske erfaring Michèle har som leder.
I særdeleshed hendes sammenlagt mere end 12 års arbejde i NNE har både i etableringen af BPL og efterfølgende bidraget til den konstante videreudvikling af  BPL programmet med nye konkrete input og eksempler fra de opgaver hun har haft i sin dagligdag i felten på opgaver inden for hospitalsveredenen, engineering, pharma eller biotech projekter.
 
NNE  er et rådgivende ingeniørfirma med cirka 1900 medarbejdere globalt, der under tanken 'Engineering for a Healthier World' arbejder for at bringe deres Biotech og Pharma kunders produkter hurtigere til markedet.
 
 
I NNE  har Michèle været ansat i Global Consulting, i Projektledelsesområdet og i People&Organisation. Herfra har Michèle arbejdet i flere af NNE's store projekter som Project Organisation Manager eller Project Leadership Partner. Hun har også arbejdet direkte for NNE's kunder bl.a. med effektiv opstart af projekter, organisational change management (OCM) ved implementering af fx større tekniske forandringer, Management Consulting, træning- og udvikling af projekt teams samt planlægning & facilitering af effektive workshops.
Det har været i store og små projekter. Det har været opgaver for såvel produktionsenheder, Engineering forretningen og opgaver for R&D. Det har været Train the Trainer forløb, implementering af nye arbejdsprocesser, ledelsestræning og effektivisering af eksekvering af projekter.
Bare for at nævne nogle af de mange typer af opgaver Michèle har været på.
 
 
Beyond Project Leadership - Kurser & Konsulentopgaver  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk