Om os / Circlen.... / Michèle Gundstrup

Michèle Gundstrup - Founder & Head Coach

Michele Gundstrup, Beyond Project Leadership
Michèle er uddannet civilingeniør i kemi og har efteruddannelse inden for ledelse, strategisk HR business partnership, forandringsledelse  og organisations psykologi.
 

De sidste mere end 20 år har Michèle arbejdet med ledere hos NNE, Novo Nordisk, Novozymes, Haldor Topsøe, FLSmidth, Sjællands Universitets Hospital og andre virksomheder, hvor hun har etableret og processet high performance teams og trænet ledere i at nå forretningsmæssige resultater ved at fokusere på 'leadership' som en diciplin. 

Michèle etablerede firmaet Beyond Project Leadership, og udviklede 4 dages BPL programmet, mens hun var ansat i Stifinder - som en kombination af mindsettet i Stifinderprogrammet og al den praktiske erfaring Michèle har som leder.
 
I særdeleshed hendes sammenlagt mere end 12 års arbejde i NNE  har både i etableringen af BPL og efterfølgende bidraget til den konstante videreudvikling af BPL programmet med nye konkrete input og eksempler fra de opgaver hun har haft i sin dagligdag i felten.
Michèle har fx arbejdet i flere af NNE's store projekter som Project Organisation Manager eller Project Leadership Partner. 
Hun har også arbejdet direkte for NNE's kunder bl.a. med effektiv opstart af projekter, organisational change management (OCM) ved implementering af fx større tekniske forandringer, Management Consulting, træning- og udvikling af projekt teams samt planlægning & facilitering af effektive workshops.
Det har været i store og små projekter. Det har været opgaver for såvel produktionsenheder, Engineering forretninger og opgaver for R&D.
Det har været Train the Trainer forløb, implementering af nye arbejdsprocesser, ledelsestræning og effektivisering af eksekvering af projekter.
Bare for at nævne nogle af de mange typer af opgaver Michèle har været på i store og små organisationer. 
 
I perioderne 2014-2015 og 2017-2018 har Michèle helliget sig Beyond Project Leadership fuldt og helt, og således både kunne agere som Head Coach på BPL forløbene, og arbejde som Management Consultant på opgaver for BPL's kunder.
 
Michèle arbejder idag som HR Chef i en af Danmarks største entreprenørvirksomheder, MTHøjgaard Danmark, og kan derfor i BPL regi kun være Head Coach på Core programmet cirka 1-2 gange om året. 
 
 
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk