Om os / Circlen.... / Novozymes

Novozymes & Beyond Project leadership

 
I 2010 valgte PROMAN i Novozymes at bruge BPL træningsforløbet som deres 3. og sidste modul i deres interne projektledertrænings forløb.
PROMAN området i Novozymes er de der har stået for design og eksekvering af de tre træningsmoduler, hvor de første to moduler er grundlæggende projektledelsesmoduler og hvor BPL (eller PROMANIII som det hedder i Novozymes regi) er overbygningsmodulet der forkuserer på selve det at drive ledelse der rykker.
 
I dag er kurset rykket over i P&O og det er således bredt endnu bredere ud i organisationen, og fx også specialister og linieledere med deres projekter deltager.
 
Hvert år er der således deltagere fra Novozymes på BPL holdene, hvor de - udover at danne netværk på tværs af virksomheden -  har muligheden for at sparre med deltagere fra andre virksomheder. 
 
På BPL forløbene lærer deltagerne fra Novozymes de samme værktøjer og grundlæggende elementer som de Novozymes ledere der løbende deltager på Stifinders andre kurser, og Novozymes sikrer dermed et fælles sprog og en stærk implementering af den grundlæggende stifinder tankegang i virksomheden.
 
Michèle har haft en del opgaver hos Novozymes, hvor hun fx er tilknyttet strategiske projekter, hjælper med effektiv projektopstart eller facilitering af workshops, og hvor tankegangen og værktøjerne fra Beyond Project Leadership er nøgle elementer. 

Du kan læse mere om Novozymes her 
 
Arbejder du hos Novozymes og vil tilmelde dig et BPL forløb
  • kan du på jeres interne web GROW læse om aftalen for Novozymes deltagere på BPL kurserne 
  • Vil du deltage på et af BPL holdene, skal du tilmelde dig her på BPL tilmeldings siden.
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk