Nye indlæg

Nedenfor finder du vores BLOG, som er den helt centrale kilde for nyheder fra os. Klik på RSS feed hvis du vil følge når der kommer nyt - vi poster oplæg til inspiration, diskussioner, nyheder, tilbud mv 2-4 gange månedligt.
I nyhedsbrevet, der kommer ca 6-8 gange årligt, vil der være en opsummering af de ting der postes her på bloggen. Så du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet og få en update lidt sjældnere.
-------------------
BLOGGEN:

Hvordan kan vi udbrede den proaktive måde at lede på??

11-09-2014 16:59

Hver gang jeg har et hold BPL igennem, eller møder lederne ifbm et projekt kick off, en samling, et strategisk initiativ,...ja så slår det mig hvor smittende det er for omgivelserne med den slags ledere omkring dig!
Selv når jeg selv synes jeg er oppe i gear, så kan jeg mærke det lige giver en ekstra tand, når jeg bliver ramt af den energi de udstråler. Det får mig til at gløde mere, og smitter så igen videre.
 
Derfor er jeg også så optaget af hvordan vi kan få det her til at accellerere. 
Vi kan jo ikke hive hele verden på BPL eller nogle af de andre Pathfinder kurser, så hvad kan vi gøre i det daglige til at lade dette vokse og accellerere?? For jo mere vi får det hen i den retning, jo mere vi får tingene i flow, jo sjovere bliver det, jo mere energi får vi af vores projekter....og det kræver jo energi for at levere energi!
 
Hvad tænker du?? Giv en kommentar her - eller gå ind på LinkedIn gruppen eller Facebook og inspirer mig og dine øvrige leder kolleger, der følger med på de medier.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk