Nye indlæg

Nedenfor finder du vores BLOG, hvor vi nu igen ind imellem poster oplæg til inspiration, diskussioner, nyheder, mv. 
I nyhedsbrevet, der kun kommer ca 6-8 gange årligt, vil der være en opsummering af de ting der postes her på bloggen. Så du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og være sikker på at holde dig ajour med hvad der kommer - uden at blive overlæsset med nyheder fra os. 
-------------------
BLOGGEN:

Early Bird rabat på TopUp programmer 2019

20-11-2018 20:37
Når du først har været afsted på fx BPL 4 dages forløbet (eller stifinder programmet) er der en arbejdsform og tankegang du aldrig slipper igen. En måde at gå til opgaver og nogle værktøjer som bare er blevet en naturlig del af dig.
Derfor har 'noget mere i den stil' været efterspurgt af BPL'ere i en del år og i 2018 tog vi så fat på det.
 
Som I kan læse om andetsteds her på bloggen, kørte det første TopUp program - Be the Change - i januar 2018, og det blev ret hurtigt besluttet at køre det igen i 2019.
I juni 2018 medførte arbejdet på Ledelsesdagen at Alfred Josefsen og jeg besluttede os for at udvikle endnu et TopUp program omkring ledelsesgrundlaget.
 
Begge de to TopUp programmer kører kun én gang i 2019, og med små eksklusive hold, så det tilrådes at tilmelde sig snarest.
Tilmelder du dig inden 21. december 2018 udløses yderligere en Early Bird rabat på 1000 kr.
 

Leading from Within
- 2 døgns TopUp

Leading from Within handler om indre lederskab. Om at kigge indad for at kunne lede udad.... ​​​Det handler om at finde dit ledelsesgrundlag og hvordan du kommer så tæt på at leve det som muligt.
Dette TopUp program udspringer af mit samarbejde med Alfred Josefsen. Det arbejde, som Alfred har lavet i Ledelseskommissionen om det personlige ledelsesgrundlag, kombinerer vi med de tanker jeg i BPL har om eksistentiel ledelse.
Der bliver ét forløb i 2019 - 8-10 maj 2019 - og du kommer selvfølgelig til at sparre med Alfred! Du kan læse mere om Leading from Within programmet her

 

Be the Change - 2 dages TopUp

I januar 2018 kørte det første Be the Change program, og med et par små justeringer kører vi det nu for anden gang d. 4-5 marts 2019 .

Du får et brush up på nogle af de værktøjer og metoder der er særdeles nyttige, når vi taler store som små forandringer - og du lærer selvfølgelig også nogle nye!

Be the Change sætter skarpt på hvad der skal til for at du får gennemført de forandringer du sætter dig for ..... ! Og vi tager fat i hvor dit fokus skal ligge, når du skal drive en forandring igennem i en større gruppe.
 
Du kan læse mere om Be the Change programmet her.
 
 

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk