Nye indlæg

Nedenfor finder du vores BLOG, hvor vi nu igen ind imellem poster oplæg til inspiration, diskussioner, nyheder, mv. 
I nyhedsbrevet, der kun kommer ca 6-8 gange årligt, vil der være en opsummering af de ting der postes her på bloggen. Så du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og være sikker på at holde dig ajour med hvad der kommer - uden at blive overlæsset med nyheder fra os. 
-------------------
BLOGGEN:

Det er tid til at mødes....BPL netværksmøde 27 maj 2015

06-03-2015 10:31
Der er netop sat en ny dato i kalenderen for at mødes og catche up med nogle af de tidligere og kommende BPL'ere, og få et godt skud BPL energi.
Og i løbet af de kommende uger får vi nok også fastlagt nogle flere datoer.
 
Dette netværksmøde kommer til at handle om "never judge a person before you have walked a mile in his shoes". Det kommer også til at handle om passion, og det kommer til at handle om lakrids.
Hmm. Gad vide hvad de ting har med hinanden at gøre??!

Lidt kan vi løfte sløret. Søren Prip Beier, BPL'er fra maj 2011, tidligere Novozymes leder, nu i Novo Nordisk, har en passion han har kastet sig dedikeret ud i og bruger en del tid på. Han laver lakrids. Han går faktisk så meget op i det, at han nu har lavet Bagsværd Lakrids. Gennem den udviklingsproces han er i med at lave lakrids, forbedre, forfine, indkøbe udstyr, smage til, dokumentere procedurer, osv osv så har han lært en hel del andet, som er fantastiske input for ham som leder i hans job på Novo Nordisk (som i parantes bemærket intet har med lakrids at gøre!).

Så ud over vi nok skal smage noget af Søren's lakrids, så skal vi høre hans historie og lade os inspirere til hvordan vi måske også har ting vi går og laver i fritiden, som egentlig giver os en masse input vi måske ikke lige har været opmærksomme på til nu, og som vi kunne få glæde af ved at blive mere bevidst om det.....
 
Så få dig meldt til her og kom og lad dig inspirere!
 
Tidspunktet er Onsdag d. 27 maj kl 17-20. Tilmeldinger foregår via 'kalender' og 'tilmeld mig'. Det foregår i Kulturstaldene centralt i Kbh (5 min fra Kbh H og gode parkerings muligheder) og koster 250 kr, der dækker lokaleleje og lidt yderst let forplejning vi klarer sammen på spejder maner.
 
Glæder os til at se så mange som muligt af tidligere BPL'ere - og hiv gerne en kollega med, der trænger til at få lidt BPL energi :-)

Kommentarer

  • #1
  • Birgitte Østergaard
    24-03-2015 16:45
    Hej Mich.

    Superspændende tema - og jeg er vild med lakrids!! - men kan desværre ikke. Jeg er i London ... meget trist ;) Men er selvfølgelig fortsat interesseret i netværksmøderne.


1 

Skriv en kommentar

 
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk