Nye indlæg

Nedenfor finder du vores BLOG, som er den helt centrale kilde for nyheder fra os. Klik på RSS feed hvis du vil følge når der kommer nyt - vi poster oplæg til inspiration, diskussioner, nyheder, tilbud mv 2-4 gange månedligt.
I nyhedsbrevet, der kommer ca 6-8 gange årligt, vil der være en opsummering af de ting der postes her på bloggen. Så du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet og få en update lidt sjældnere.
-------------------
BLOGGEN:

BPL kurser i August og November

06-03-2015 12:14
Jeg har de seneste 3-4 uger mødt så mange tidligere BPL deltagere tilfældigt, og flere af dem har glædestrålende udbrudt "det er det bedste kursus jeg nogensinde har været på - kører de stadig??" :-)
Det er jo dejligt at høre at de stadig efter år er så begejstrede - nogle af dem vil endda gerne have deres mænd, koner, kærester på det ;-) - og JA! De kører skam stadig og udvikles konstant med nye input, eksempler og konkret erfaring fra projekt arbejdet.
 
I 2015 kan du nå at komme med i august og i november. Begge hold kører på dansk og med deltagere fra flere firmaer, så I ledelsesmæssigt kan inspirere hinanden fra jeres forskellige verdener.
Der er stadig pladser på begge hold og du tilmelder dig via Kalender og Tilmeld mig.

Novozymes folk har yderligere muligheden i april, hvor de har et hold på engelsk, kun med deltagere fra Novozymes; tilmelding til dette sker via Novozymes GROW. Passer datoerne i august el september bedre, er de også velkomne på de blandede hold - brug ovenstående link.
 
Læs mere om BPL træningsforløbene her - eller del linket til dine venner og kolleger.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk