Nye indlæg

Nedenfor finder du vores BLOG, som er den helt centrale kilde for nyheder fra os. Klik på RSS feed hvis du vil følge når der kommer nyt - vi poster oplæg til inspiration, diskussioner, nyheder, tilbud mv 2-4 gange månedligt.
I nyhedsbrevet, der kommer ca 6-8 gange årligt, vil der være en opsummering af de ting der postes her på bloggen. Så du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet og få en update lidt sjældnere.
-------------------
BLOGGEN:

Netværksmøder for efteråret 2015

26-06-2015 09:41
Så er der lagt netværksmøder for efteråret 2015 i kalenderen. Få allerede nu tilmeldt dig så du har en plads - og ikke mindst får det lagt i din kalender!
 
Det koster som vanligt blot 250 kr til at dække lokaler og lidt let forplejning. Formålet er primært at give dig selv et pusterum, hvor du lige får tid til at lande fra dagens opgaver, sætte på pause et øjeblik, blive inspireret og få sparret med andre ledere - måske om den udfordring du står med i lige de dage....?!
 
Datoerne finder du under 'kalender' hvor de nyeste altid vil ligge og hvor du kan tilmelde dig. Gå direkte til tilmelding og kalender her

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk