Nye indlæg

Nedenfor finder du vores BLOG, som er den helt centrale kilde for nyheder fra os. Klik på RSS feed hvis du vil følge når der kommer nyt - vi poster oplæg til inspiration, diskussioner, nyheder, tilbud mv 2-4 gange månedligt.
I nyhedsbrevet, der kommer ca 6-8 gange årligt, vil der være en opsummering af de ting der postes her på bloggen. Så du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet og få en update lidt sjældnere.
-------------------
BLOGGEN:

BPL kurser 2016

11-05-2016 22:42
De sidste 4 måneder er der sket så ufatteligt meget, der har taget al min fokus og energi - på den fede måde! MEN, det har betydet at jeg gang på gang har udskudt fx at få skrevet nyhedsbreve.
Forståeligt nok har mange derfor også spurgt mig, om BPL kurserne stadig kører. Det gør de!! I år kører der dog kun ét - og jeg holder lige lidt igen med planlægningen af flere foreløbigt.

Men det éne vi kører i år, vil jeg selvfølgelig gerne have bliver lige så energifyldt og rykker lige så meget som de der har kørt de sidste mange år, og som mange af jer har oplevet!

Da jeg som sagt ikke har fået annonceret det særlig meget, har jeg brug for din hjælp til at slå på tromme for det kursus jeg kører 23-26 august 2016.
Kender du en kollega, der kunne have godt af 4 dages ro til at arbejde med eget lederskab og et konkret projekt de står med, ja så få linket til denne blog  sendt videre til dem. Hvis de i kommentar feltet ved tilmeldingen skriver de er henvist af dig, så kvitterer jeg med en lille erkendtlighed :-)
Det gælder også hvis du fx selv tilmelder dig - selv om du måske endda allerede har været afsted , så er du ikke den første, der tager afsted igen og får lige så meget ud af det energi boost det giver.

Så skal jeg til gengæld nok også love snart at få lavet et nyhedsbrev, som du kan sætte dig med og tænke lidt langt omkring dig selv og dit lederskab :-)
 
 

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk