Nye indlæg

Nedenfor finder du vores BLOG, som er den helt centrale kilde for nyheder fra os. Klik på RSS feed hvis du vil følge når der kommer nyt - vi poster oplæg til inspiration, diskussioner, nyheder, tilbud mv 2-4 gange månedligt.
I nyhedsbrevet, der kommer ca 6-8 gange årligt, vil der være en opsummering af de ting der postes her på bloggen. Så du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet og få en update lidt sjældnere.
-------------------
BLOGGEN:

Hjælp os med at få et super 2017 maj hold!

20-03-2017 16:59
Måske er det denne her gang dig selv du prioriterer - eller også kender du sikkert en, som du ved ville have stor glæde af at tage afsted på BPL og få boostet det personlige lederskab. Så brug lige 2 min på at læse nedenstående linier, og evt sende dem videre til en god ven.

Hvad mener vi når vi snakker om personligt lederskab og at gå beyond?
Der mener vi alt det der går ud over din faglighed, men som OGSÅ er essentielt hvis du skal løse en opgave med succes. Det som vi tit glemmer i de store planer - og som vi først får øje på når det ikke gik sådan helt som vi drømte om.
Det handler bl.a, om at stå bedre fast på det der er dit fundament, få skabt klarhed over de ubevidste værdier der driver dig, samt få udvidet din værktøjskasse til at tænke hele vejen rundt ifht de mennesker og den organisation der omgiver dig, og har indflydelse på hvor godt du kommer igennem den opgave, du står over for. En stor del af det er også forståelsen for de mekanismer der virker i et team, hvordan du kommunikerer og hvordan du får folk med dig. Og så en masse mere som du skal opleve mere end bare læse om :-)

Er det nu du skal afsted?
Det vil i hvert fald være oplagt hvis du står over for en større opgave, hvor du alligevel skal bruge noget tid på at planlægge hvordan du skal gribe den an. Gennem de 4 døgn kurset varer arbejder du nemlig på din egen opgave, så du kommer hjem med en konkret plan lige til at køre videre med.

Det kan være du er afdelingsleder og skal have ændret en kultur eller implementeret en ny måde at arbejde på. Det kan være du er nøgleperson i implementeringen af et helt nyt system eller værktøj, men hvor dine evner som forandringsleder er kritiske ifht at få systemet implementeret mens den daglige drift kører. Det kan også være du er specialisten der har en del uformel projektledelse, hvor du skal have dine interessenter knyttet tættere til dig, og lære at navigere på en anden mere virkningsfuld form. Eller du har måske et formelt projekt, hvor du skal have startet det op, og denne gang gerne vil gribe det an på en helt anden og mere nytænkende måde......
Eller også har du bare en ret kompleks opgave, hvor du trænger til at få tiden til at koncentrere dig om den, blive guidet struktureret gennem de overvejelser du skal gøre dig og sparre med andre uvildige ledere om hvad, hvordan og hvorledes!

I 2017 kører vi 2 BPL kurser.
16-19 maj 2017 kører på dansk, hvor holdet 5-8 september 2017 kører på engelsk. Begge hold er med deltagere fra mange forskellige virksomheder - men med deltagere der typisk står med de samme udfordringer omkring "alt det bløde" når man skal drive en større opgave igennem.....

Følg linket og læs mere om BPL kurset; form, hvad andre siger om kurset, hvad vi arbejder med osv. Under 'Kalender' kan du se alt det praktiske som pris, sted, datoer mv og du tilmelder dig logisk nok under 'Tilmeld mig'.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk