Nye indlæg

Nedenfor finder du vores BLOG, som er den helt centrale kilde for nyheder fra os. Klik på RSS feed hvis du vil følge når der kommer nyt - vi poster oplæg til inspiration, diskussioner, nyheder, tilbud mv 2-4 gange månedligt.
I nyhedsbrevet, der kommer ca 6-8 gange årligt, vil der være en opsummering af de ting der postes her på bloggen. Så du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet og få en update lidt sjældnere.
-------------------
BLOGGEN:

Benjamin Zander kommer til Danmark

12-10-2017 18:07
Benjamin Zander kommer til Danmark. De sidste år har Stifinder knyttet en ganske stærk og personlig kontakt til Zander - en af Stifinders store inspirationskilder.

Han har også altid været en stor inspiration for mig - både før og efter jeg mødte ham i Boston for en 5-6 år siden. Jeg glæder mig derfor meget til at gense ham, og håber at møde såvel Stifinder som BPL venner til eventet i København.

Benjamin Zander er ifølge Stifinder i sit livs topform. Så du kan formentlig forvente en oplevelse udover det sædvanlige, når han indtager scenen i Herning og København i slutningen af november.
 
Det er Stifinder der står for arrangementet og du kan købe billetter her:

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk