Nye indlæg

Nedenfor finder du vores BLOG, hvor vi nu igen ind imellem poster oplæg til inspiration, diskussioner, nyheder, mv. 
I nyhedsbrevet, der kun kommer ca 6-8 gange årligt, vil der være en opsummering af de ting der postes her på bloggen. Så du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og være sikker på at holde dig ajour med hvad der kommer - uden at blive overlæsset med nyheder fra os. 
-------------------
BLOGGEN:

Et nyt 2 dages forløb i støbeskeen....

19-08-2018 17:49
LEDELSESDAGEN i juni fortalte Alfred Josefsen om sit arbejde i Ledelseskommissionen, og de tiltag de anbefaler for at sikre bedre ledelse i Danmark – offentligt som privat. Især dit personlige ledelsesgrundlag er et af de tiltag, som ligger Alfreds hjerte nær.
Ledelsesgrundlaget er et så eksistentielt element i din ledelsesgerning, hvad enten du er offentligt eller privat ansat, om du er leder for mange eller leder af din egen forretning.

Vi arbejdede nogle timer med nogle
af elementerne i ledelsesgrundlaget, da vi mødtes på LEDELSESDAGEN.
Men der skal kastes en del flere timer i arbejdet, hvis det skal blive rigtig godt og et grundlag du kan bruge.
 
Tankerne bag ledelsesgrundlaget passer så smukt sammen med mindsettet bag BPL. Det har fat i nogle af de samme grundlæggende elementer som vi fokuserer på, når vi taler personligt og autentisk lederskab.
Så jeg har foreslået Alfred at det med Ledelsesgrundlaget bliver hovedstammen i det næste 2 dages forløb jeg udvikler i BPL regi.
Og det synes han heldigvis er en god idé! Så det gør vi!!
 
Kort inden LEDELSESDAGEN hørte jeg
et oplæg om Eksistentiel Ledelse som inspirerede mig og pirrede min nysgerrighed. Det var en helt anden vinkel på personlig ledelse – men som umiddelbart har fat i en del af de samme elementer som vi fokuserer på i BPL regi. Så det kommer der nok også noget med om.
 
 
Det bliver 2 intense dage, hvor vi starter sidst på eftermiddagen dag1 og så kører på i 48t. Så vi får den første aften til at lande, spore os ind og gøre os klar til de store tanker. Derefter en hel lang dag, aften og nat til at gå i dybden, udfordre os selv, tænke, sparre, lade os inspirere, træne…. Og så den sidste dag til at få samlet op og konkretiseret.

Planerne er ved at blive lagt – og er du interesseret og vil gerne være en af de første der hører om kurset, så skriv til os under 'kontakt', så du kommer på ’2 dages Mit Ledelsesgrundlag – VIP Info listen’, som er de første der får info om kurset.
 
Kurset forventes at komme til at køre første gang i foråret 2019. 

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk