Training / 2 dages Top-Up programmer / Listen to Change - 2024 special

'LISTEN TO CHANGE' - at omfavne forandringer med integritet, empati og autenticitet

 
"LISTEN TO CHANGE - At omfavne forandringer med integritet, empati og autenticitet'' er et top-up program for dig der er klar til at tage næste skridt på din leadership rejse.

Du får et unikt frirum i 1 1/2 døgn, hvor du sammen med en gruppe af med-kursister, guides gennem gennem de tanker, analyser og overvejelser du bør gøre dig, når du arbejder med change i bred forstand.

For at deltage kræver det at du enten har været på BPL 4 dages forløbet, eller har været på et af Stifinderforløbene, således at du kender til og har arbejdet med de grundlæggende værktøjer og mindset vi anvender. 
 
Form & varighed:
'LISTEN TO CHANGE' kører over 2 dage og med samme intensitet og læringsform som du kender det fra 4 dages kurset eller Stifinder modulerne.
Da alle deltagere har de samme forudsætninger  kan vi starte på et højt niveau, og med fuld åbenhed og fortrolighed. Det betyder at du er 100% på fra start og kan forvente at vi knokler igennem stort set fra du kommer til vi tager afsted næste dag - kun afbrudt af en smule nattesøvn.

Vi kører i nogle loops omkring tilførsel af ny viden, personliggørelse af teorier med en masse praktiske eksempler - og så kommer du til at arbejde med dig selv og den situation du står i og det der optager dig aller mest lige når du er afsted de her dage. 
 
Har du glemt læringsformen på BPL forløbene og nogle af hovedelementerne vi forudsætter du kender, kan du genopfriske den her - eller finde dine aviser og notesbog frem fra da du var afsted.
 
Indhold & udbytte:
LISTEN TO CHANGE er en fler tydig overskrift for kurset.....lytter du til de forandringer der sniger sig ind omkring dig? Lytter du til de signaler, der kræver at du lytter efter mere end bare det sagte? Eller er det fx det at lytte til sig selv som forudsætning for at kunne forandre sig? Eller lytte til kollegerne for at kunne drive en forandring på jobbet?

De knap 2 dage handler dels om at lytte til omgivelserne, til organisationen, til sine kolleger, til sine medarbejdere - og ikke bare lytte for at kunne give svar, men lytte for virkelig at kunne forstå hvor de er og dermed hvad de reelt har brug for.

Dertil handler det om at lytte til sig selv - og anerkende og acceptere de signaler du i praksis og mentalt registrerer.
For først når vi virkelig lytter for at forstå, og først når vi virkelig forstår, kan vi tage de rette beslutninger og aktioner.

Og så handler det også om at selve det at lytte, er forudsætningen både for at du kan forandre dig - men også for at du kan drive en forandring igennem  med integritet, empati og autenticitet.

Selve programmet vil bl.a. indeholde :
  • Nogle af de essentielle værktøjer og teorier du var igennem på BPL 4 dages forløbet (og/eller Stifinder), men vinklet på nye måder og ifht hvordan du kan bruge dem, når du står midt i din foranderlige verden.  
  • Introduktion til elementer og værktøjer i det at drive forandringer der holder - både rettet indad mod den personlige forandringsproces og udad mod fx det at drive en organisation eller et team gennem en forandring.
  • Refleksioner over hvad der skal til for netop dig, for at du kan omfavne forandringer med integritet, empati og autenticitet; fx hvordan du kan holde fast i dig selv når forandringens storm suser om ørerne på dig. Eller fx tanker omkring hvordan du kan lede forandringer igennem på en måde du kan stå inde for....
  • Sparring med dine 'leadership fellows' på holdet; du kommer til at kigge på og sparre om dine konkrete ledelses mæssige udfordringer der hvor du er, og arbejde på det der er vigtigt for dig. Lige nu....
Du kan forvente at komme hjem med
  • Først og fremmest: Fornyet energi - og følelsen af at dit eget lederskab har fået et godt eftersyn  i det fri rum du får disse dage
  • En tunet værktøjskasse med kendte og nye værktøjer og modeller du kan bruge, uanset om det er i det små i dagligdagen, eller om det er større og planlagte forandringer. Dertil en intuitiv fornemmelse af hvor, hvordan og hvornår de forskellige værktøjer, metoder og tanker skal sættes i spil
  • en konkret aktionsplan på hvor dit fokus skal ligge ifht den opgave du arbejder på lige nu, eller den situation du befinder dig i.
I 'Kalender' kan du under opslaget for det specifikke kursus finde pris, sted, tidspunkt og andet vigtigt info.
Det er også i 'Kalender' afsnittet du 
tilmelder dig :-)
 
Be the Change you Want to See......
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk