Nye indlæg

Nedenfor finder du vores BLOG, hvor vi nu igen ind imellem poster oplæg til inspiration, diskussioner, nyheder, mv. 
I nyhedsbrevet, der kun kommer ca 6-8 gange årligt, vil der være en opsummering af de ting der postes her på bloggen. Så du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og være sikker på at holde dig ajour med hvad der kommer - uden at blive overlæsset med nyheder fra os. 
-------------------
BLOGGEN:

Initiativ rabat i 2014 - tilmeld dig 2015 kurserne nu

12-11-2014 15:58
Som tidligere år belønner vi 'the early birds' : Jer der allerede nu inden udgangen af 2014 får jer tilmeldt et af 2015 kurserne.
  • Tilmelder du dig inden d. 31/12 til et af de kurser der ligger i 2015 får du 10% rabat.
  • Er i minimum 2 personer fra samme virksomhed der booker plads til samme hold, får I alle 13% rabat.
Du kan afmelde dig omkostningsfrit bare det sker senest 2 mdr før kursusstart. Overvejer du et BPL forløb i 2015 kan du derfor ligeså godt tilmelde dig nu og få rabatten. Så skynd dig at finde en kollega at tage afsted med, få det lagt i kalenderen og få jer tilmeldt.
 
Du finder datoerne for 2015 kurserne i Kalender afsnittet. Tilmelding finder du også under Kalender, eller du kan gå direkte til tilmelding her.

Vi vil glæde os til at have jer med - og få jer med i klubben af ledere der ved hvad det vil sige at drive lederskab med resultater beyond :-)
 
Hvis du lige vil vide lidt mere.....
En af de tilbagevendende kommentarer fra deltagerne på BPL kurserne er, at de nyder endelig at få lidt tid til at tænke sig om ifht deres projekter; få muligheden for at arbejde struktureret med sig selv som leder og hvordan den opgave de står overfor skal gribes an på den mest effektive måde.

Min observation i min dagligdag mellem ledere er, at den største udfordring for langt de fleste ledere er, at få modet til at stoppe op længe nok til at se hvad der sker omkring dem, og hvor de er på vej hen - således at de kan bevæge sig hurtigere den rigtige vej.

De 4 dage du er afsted, arbejder du med dit eget projekt som case - det kan være en afdeling du skal omstrukturere, et proces anlæg du skal have op at køre, et nyt initiativ du skal have implementeret i dit team eller..... - og du arbejder med dig selv som leder og hvordan du griber det an ifht alle dine interessenter. Så selv om du er afsted 4 dage, så bruger du en del af tiden på at arbejde med opgaver, du alligevel skulle arbejde med derhjemme - du arbejder bare på en anden måde, og får nogle lidt andre vinkler på. Og en masse inspiration og energi!

Så.....måske er 2015 tidspunktet hvor du skal tage dig mod til at bruge lidt tid på at tænke dig om ?!
 
Har du behov for at læse endnu mere....
Så kan du læse mere om BPL programmet her og også se hvad det er tidligere deltagere især har sat pris på.

Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar

     
    Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk