Nye indlæg

Nedenfor finder du vores BLOG, som er den helt centrale kilde for nyheder fra os. Klik på RSS feed hvis du vil følge når der kommer nyt - vi poster oplæg til inspiration, diskussioner, nyheder, tilbud mv 2-4 gange månedligt.
I nyhedsbrevet, der kommer ca 6-8 gange årligt, vil der være en opsummering af de ting der postes her på bloggen. Så du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet og få en update lidt sjældnere.
-------------------
BLOGGEN:

Nyhedsbrevene hvis du er til nyheder hver 6-8 uge

06-03-2015 15:21
På mit nytårsbrev fik jeg rigtig mange gode respons fra jer. Tak for det. Nogle gange når jeg skriver nyhedsbreve, kan jeg godt få lidt fornemmelsen af at tankerne og ordene drukner derude i cyperspace og det store medie flow. Så tak for al den respons, der vidner om at de her nyhedsbreve betyder noget og sætter tanker igang også hos jer.

Jeg bestræber mig på at de nyhedsbreve, jeg sender ud pr mail, kun skal komme med moderate tidsrum. Primært af den grund, at der hvor jeg selv får nyheder fra flere gange om ugen, føler jeg mig simpelthen oversvømmet og overloadet med nyt. Når jeg får så meget, så får jeg det ikke læst. Selv de afsendere jeg meget gerne vil følge, kan jeg se at jeg ofte vælger fra, simpelthen fordi jeg ikke orker at sortere i alt det der kommer fra dem.

Så nyhedsbrevet er for jer der gerne vil have noget hver 6-8 uge, og da få samlet op på de forskellige ting der er kommet løbende på fx facebook, bloggen, linkedin mv. I hvert fald er det sådan indtil jeg tænker noget andet :-)

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk