Nye indlæg

Nedenfor finder du vores BLOG, som er den helt centrale kilde for nyheder fra os. Klik på RSS feed hvis du vil følge når der kommer nyt - vi poster oplæg til inspiration, diskussioner, nyheder, tilbud mv 2-4 gange månedligt.
I nyhedsbrevet, der kommer ca 6-8 gange årligt, vil der være en opsummering af de ting der postes her på bloggen. Så du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet og få en update lidt sjældnere.
-------------------
BLOGGEN:

Vild med Yoga ?!!

27-03-2015 12:01
I Sportsmaster har de en fantastisk virksomheds kultur. Den handler selvfølgelig om sport. De er nemlige alle sammen vilde med.....en eller anden sport. Så om du står i en butik eller tager dig af fx IT centralt for Sportsmaster, ja så signalerer alle medarbejdere hvad de er vilde med. I butikken har de måske en T-shirt på hvor der står 'Vild med fodbold'. I IT har du i din auto signatur på mails fx under titlen 'Vild med Zumba'. Den entusiasme og fokus på hvad de laver kan jeg rigtig godt lide! Det passer jo suverænt med ånden i BPL :-)

En af deres folk er vild med yoga, og da han samtidig hørte at man godt kunne tænke sig at se lidt flere piger på stadion i Parken, så fik han ideen til at lave en kæmpe yoga event med ca 4000 til yoga på plænen i Parken. Hvad siger du??!

Så er du til yoga - og ovenikøbet kan blive helt glad af at folk tænker lidt utraditionelt - ja, så ville jeg melde mig til arrangementet.

Skal lige gøre opmærksom på at Beyond Project Leadership intet har med arrangementet at gøre. Vi kender bare en BPL'er der arbejder i Sportsmaster :-)
 
Det foregår d. 21 juni i Parken København og du kan læse mere om det her.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk