Nye indlæg

Nedenfor finder du vores BLOG, hvor vi nu igen ind imellem poster oplæg til inspiration, diskussioner, nyheder, mv. 
I nyhedsbrevet, der kun kommer ca 6-8 gange årligt, vil der være en opsummering af de ting der postes her på bloggen. Så du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og være sikker på at holde dig ajour med hvad der kommer - uden at blive overlæsset med nyheder fra os. 
-------------------
BLOGGEN:

Vild med Yoga ?!!

27-03-2015 12:01
I Sportsmaster har de en fantastisk virksomheds kultur. Den handler selvfølgelig om sport. De er nemlige alle sammen vilde med.....en eller anden sport. Så om du står i en butik eller tager dig af fx IT centralt for Sportsmaster, ja så signalerer alle medarbejdere hvad de er vilde med. I butikken har de måske en T-shirt på hvor der står 'Vild med fodbold'. I IT har du i din auto signatur på mails fx under titlen 'Vild med Zumba'. Den entusiasme og fokus på hvad de laver kan jeg rigtig godt lide! Det passer jo suverænt med ånden i BPL :-)

En af deres folk er vild med yoga, og da han samtidig hørte at man godt kunne tænke sig at se lidt flere piger på stadion i Parken, så fik han ideen til at lave en kæmpe yoga event med ca 4000 til yoga på plænen i Parken. Hvad siger du??!

Så er du til yoga - og ovenikøbet kan blive helt glad af at folk tænker lidt utraditionelt - ja, så ville jeg melde mig til arrangementet.

Skal lige gøre opmærksom på at Beyond Project Leadership intet har med arrangementet at gøre. Vi kender bare en BPL'er der arbejder i Sportsmaster :-)
 
Det foregår d. 21 juni i Parken København og du kan læse mere om det her.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk