Nye indlæg

Nedenfor finder du vores BLOG, som er den helt centrale kilde for nyheder fra os. Klik på RSS feed hvis du vil følge når der kommer nyt - vi poster oplæg til inspiration, diskussioner, nyheder, tilbud mv 2-4 gange månedligt.
I nyhedsbrevet, der kommer ca 6-8 gange årligt, vil der være en opsummering af de ting der postes her på bloggen. Så du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet og få en update lidt sjældnere.
-------------------
BLOGGEN:

Tid til at catche op med dine BPL venner?

21-10-2015 12:00
Vi har et netværksmøde i kalenderen onsdag d. 25 november 2015 kl 17-20. Her mødes vi - BPL'ere, Stifindere og andre med interesse for ledelse ud over det sædvanlige - og lader os inspirere og inspirerer hinanden.
 
Alle andre der interesserer sig for ledelse er naturligvis som altid velkomne også - så grib evt en kollega i hånden og tag dem med til nogle timers sparring.
 
I november bliver emnet centreret omkring 'Immunity to Change' og det her med, at vi ikke altid får rykket på det vi sætter os for, selv om vi mener vi er vældig opsat på det. Og hvad vi kan gøre for at bryde denne immunitet.
Hvad er det måske vi ikke ser omkring vores måde at agere på? Hvad er det der ligger bagved det vi gør? Og er det fordi de mekanismer der trækker den anden vej, end det vi sætter os for, reelt er vigtigere for os end det vi forsøger at ændre??

Mødet foregår centralt i København og koster kun 200 kr + moms til at dække omkostninger til lokale og lidt at drikke og nippe til. Det vigtige er at ses, og tage muligheden for at reflektere lidt sammen.
 
Du melder dig til og betaler direkte via Billetto på dette link. Så får du samtidig en kvittering som du kan bruge hvis du skal have beløbet refunderet fra din arbejdsplads.
 
Du kan også melde dig på via 'Kalender' på hjemmesiden.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk