Nye indlæg

Nedenfor finder du vores BLOG, hvor vi nu igen ind imellem poster oplæg til inspiration, diskussioner, nyheder, mv. 
I nyhedsbrevet, der kun kommer ca 6-8 gange årligt, vil der være en opsummering af de ting der postes her på bloggen. Så du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og være sikker på at holde dig ajour med hvad der kommer - uden at blive overlæsset med nyheder fra os. 
-------------------
BLOGGEN:

Nyhedsbreve og Sociale Medier

Skrevet af Michele Gundstrup
04-09-2015 14:46
Det er efterhånden ved at være en opgave i sig selv at følge med på alverdens platforme - og ikke mindst også at levere input her og der. Det kender vi til i BPL, og kan også se det ifht jer, hvor det er meget forskelligt hvilke medier I bruger og hvordan I bruger dem.
 
Det er ikke altid at vi i BPL når at poste på alle kanaler - eller poste noget overhovedet - og ind imellem har vi lige pludselig en masse. De næste måneder vil der blive arbejdet en del på de kanaler vi bruger, så de dels er opdaterede, dels har de af jer med som følgere der gerne vil følge os - men også så vi får sorteret i hvilke kanaler og medier vi skal satse på.
Alle der er tilmeldt nyhedsbrevet vil derfor i den forbindelse blive inviteret til at give jeres respons på nogle få spørgsmål om hvad I ønsker fra os.
 
Indtil da kan I fortsat følge os på disse kanaler:
  • Vores hjemmeside www.beyondprojectleadership.dk
    • Dels er der her på Nyhedsbloggen (det er her hvor du sidder og læser nu....og hvor du kan markere du gerne vil følge siden, så du får besked når der er nyt)
    • Her på hjemmesiden kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev, som kommer ca hver 2 måned, og samler op på alt det der har været af info på diverse kanaler....
    • Og så er der selve hjemmesiden selvfølgelig, og hvor den engelske version får et gevaldigt tiltrængt løft nu.
  • Facebook
  • LinkedIn
Så lige meget hvad du er til af medier, burde du have muligheden nu for at følge med og bruge BPL's input til at fastholde din udvikling og lade dig inspirere :-)

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk