Nye indlæg

Nedenfor finder du vores BLOG, hvor vi nu igen ind imellem poster oplæg til inspiration, diskussioner, nyheder, mv. 
I nyhedsbrevet, der kun kommer ca 6-8 gange årligt, vil der være en opsummering af de ting der postes her på bloggen. Så du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og være sikker på at holde dig ajour med hvad der kommer - uden at blive overlæsset med nyheder fra os. 
-------------------
BLOGGEN:

Sensommer nyhedsbrev

04-09-2015 16:06

Hvert år i sensommeren kommer der en morgen, hvor jeg som vanligt træder ud på min terrasse med en kop kaffe i hånden for at trække vejret dybt, mærke morgenluften, grounde og gøre mig klar til dagen – og hvor jeg så pludselig fornemmer den første snert af efterår i luften. Det bløde lys, den særlige duft, den vemodighed der hænger med til at sommeren går på hæld og efterårets smukke smukke farver snart indfinder sig.

Dén morgen fornemmelse havde jeg i år her for et par dage siden, og sad her imorges lidt ekstra længe for virkelig at nyde den følelse og tage den ind. Lade følelserne bundfælde sig. Lade tankerne komme og tage dem ind. Bare sidde og filosofere lidt over sig selv og livet.

Sidste uge havde jeg som bekendt 13 ledere fra Topsøe, Novozymes, Novo Nordisk og Køge Roskilde Sygehuse med på Kragerup Gods til vores 4 dages BPL leadership trainings forløb. Der var der endnu ikke kommet snerten af efterår – men der var rigelig mulighed for deltagerne til at sidde og filosofere, tænke over deres ledelsesstil, prøve af, tænke over de udfordringer de hver især ledelsesmæssigt står med, hvordan de vil tackle det osv osv.

Og netop det at tage sig tiden til refleksion var et af de meget store samtaleemner i den gruppe. Erkendelsen af effektiviteten i tænkepauser, grounding og refleksion. Det her med at det faktisk er nødvendigt at tage sig de her tænkepauser, for at kunne nå alt det vi skal. Paradoksalt nok, vælger vi dem ofte fra, når vi har for travlt – netop på det tidspunkt hvor der er allermest behov for at vi tager en time-out og stiller skarpt på os selv og måden at arbejde på.

Sidste uges kursus forløb var en rigtig god måde for mig at slutte august på – og træde ind i den september, som jeg har glædet mig rigtig meget til. September måned bliver nemlig for mig en fantastisk måned ifht refleksion og udvikling. Et er at jeg har nogle vigtige opgaver for nogle af de ledere jeg har fulgt og arbejdet med i mange år, men her i september har jeg taget mig tiden til nogle fantastiske forløb for mig selv. Hvor jeg skal være deltager, og sidde og tænke over ledelse, opgaver, mig selv og livet.

På fredag rejser jeg til Frankrig for en 3 dage i ensomhed og mental forberedelse på at stå stille for en stund; og derefter for at vandre en lille uge i bjergene bag Nice sammen med en gruppe ledere på ’The Inner Path of Leadership’. Og som om det ikke er nok, tager jeg så til Canada i slutningen af september sammen med en fantastisk kvinde i mit netværk, hvor vi skal være en uge i de canadiske skove hos Hawk of the yellow wind – som deltagere på ’Presence’ forløbet .

OM jeg glæder mig??? Jeg kan allerede mærke det hele boble i mig…..samtidig med at den her indre ro lægger sig tungt og godt, og instantly retter min balance ind.

Så når jeg nu sidder her om morgenen og mærker de første tegn på efterår, den årstid jeg elsker aller mest, ved jeg også at det her kun er starten på al det gode jeg går ind i de næste mange uger.

Har du ikke allerede mærket efterårs-fornemmelsen i luften endnu, så stå 5-10 min tidligere op i morgen, og giv dig selv den gave lige at bruge en stund uden for i ro med dig selv og dine tanker – og på at stille skarpt på din udvikling og nødvendigheden af at tage tid til refleksion for at nå det hele....og for bagefter at kunne bevæge sig hurtigere.

Be the change you want to see...

Sensommerhilsner
Michèle


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk