Nye indlæg

Nedenfor finder du vores BLOG, hvor vi nu igen ind imellem poster oplæg til inspiration, diskussioner, nyheder, mv. 
I nyhedsbrevet, der kun kommer ca 6-8 gange årligt, vil der være en opsummering af de ting der postes her på bloggen. Så du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og være sikker på at holde dig ajour med hvad der kommer - uden at blive overlæsset med nyheder fra os. 
-------------------
BLOGGEN:

Århus Universitetshospital, Skejby prøver nye veje

Skrevet af Michele Gundstrup
12-10-2015 18:34
Marc Drouin, som flere af de der har været på Pathfinder- eller BPL forløbene bedre kender som 'Hawk', har det seneste års tid arbejdet på et forskningsprojekt på Århus Universitetshospital, Skejby. Og det er der kommet nogle interessante resultater ud af.
 
Jeg har netop her i Sept/Okt været i Canada på et Pathfinder Master Class kursus hos Marc Drouin, hvor vi har arbejdet med det ledelsesmæssige nærvær, din evne til at connecte, skabe consciouness og være fuldt tilstede i det du gør - og dermed opnå bedre resultater. Fagligt meget, meget interessant og personligt givende ud over alle grænser. Jeg var derovre sammen med 15 andre stifindere og ledere; heriblandt ledende overlæge og professor Lars Østergaard fra Århus universitetshospital, som hyrede Marc ind på opgaven på Skejby.
 
Jeg laver en del for hospitalsverdenen - så meget at jeg trods min ikke-medicinske baggrund vil påstå jeg er rimelig godt inde i den verden og det miljø - og har også lavet flere ting med med Lars østergård og kender ham og hvad han står for. Så meget desto mere var det forunderligt at høre om de overvejelser Lars havde gjort sig inden han satte dette igang. For det er unægtelig et sats at gøre, i et system som det danske sygehusvæsen..... et modigt men velovervejet sats - fordi Lars tror på at vi skal tænke i muligheder frem for begrænsninger! Jeg er fuld af respekt over for at have modet til det; især i en tid hvor hele pressen nærmest står på lur efter al dårlig omtale de kan give hospitalsverdenen.
 
Lars og hans kolleger fra Skejby er et af de mange eksempler på læger og sygeplejersker jeg kender, der faktisk gør det rigtig rigtig godt, og hvor jeg glædes når de historier trods alt også kommer frem (selv om pressen nok ikke synes det er helt så interessant som det der ikke virker....).
 
Resultaterne har været positive for de involverede i forsøget. Så nu fortsætter det for at blive klogere på hvad det præcis er der virker.
 
Ønsk Lars Østergaard og Marc Drouin tillykke med de flotte artikler - og ikke mindst for deres mod til at gå nye veje.
 
Lars Østergaard har i øvrigt i 2015 fået Uddannelses- og Forskningsministeriets årlige Forskningskommunikationspris - det kan du se begrundelsen for her

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk