Nye indlæg

Nedenfor finder du vores BLOG, hvor vi nu igen ind imellem poster oplæg til inspiration, diskussioner, nyheder, mv. 
I nyhedsbrevet, der kun kommer ca 6-8 gange årligt, vil der være en opsummering af de ting der postes her på bloggen. Så du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og være sikker på at holde dig ajour med hvad der kommer - uden at blive overlæsset med nyheder fra os. 
-------------------
BLOGGEN:

BPL i Børsen tillæg om forretningsfokus i forandringsledelse

19-10-2015 10:59
Her i slutningen af september havde Børsen et special tillæg om ledelse af forandringer - og hvordan måden vi kører dem på påvirker forretningen. Vi taler om forandringer som fx implementering af strategier, nye it systemer, nye arbejdsgange, organisationsændringer, planlægning og gennemførelse af generationsskifter o.lign. Alle de typer af større forandringer der påvirker organisationen, medarbejderne, produktiviteten - og dermed forretningen.

I tilknytningen til tillægget er der oprettet en special web med artikler, gode råd, case stories mv. Dette er et initiativ sammen med bl.a. Lederne for at sætte fokus på at køre forandringer med størst mulig benefit for den enkelte virksomhed. Denne web finder du her: forandringsledelse.info


Det kan af og til være en fordel at få hjælp til den slags større forandringer - bl.a. fordi at organisationen sjældent har ledige ressourcer til at tage den ekstra belastning det er at køre processen i den kortere eller længere periode det kører over. Derudover kan en ekstern måske se nogle elementer og mekanismer i organisationen, som ikke er så synligt for de der selv er en del af organisationen - og eksterne tør måske også i højere grad påpege de uhensigtsmæssige mekanismer....?! Rent kroner/øre mæssigt tjener investeringen i ekstern hjælp sig også oftest ind.

Beyond Consulting arbejder en del med opgaver der kræver at du tør tage den sparring med ledelsen om hvilke strategiske tiltag der vil virke, hvordan de skal gribe det an, i hvilken grad de skal involvere organisationen og lægge de konkrete planer.
 
Omfanget vi er involveret kan være alt fra nogle få timers sparring og til at vi også i høj grad er udførende, og dem der bag kulissen driver en stor del af opgaverne. Det kan derfor være det blot er en enkelt person du skal bruge et par timer til noget sparring eller til en opgave - eller at vi ud fra det du fortæller os når vi mødes, skal have sammensat en gruppe af mennesker der tilsammen kan lige det du har brug for. Du kan læse om Beyond Consulting delen her.

Vil du selv blive bedre til at drive forandringer og booste dit personlige lederskab kan du melde dig på et af vores BPL kurser. Du kan lige akkurat nå med på det sidste i år - 17-20 nov 2015 - og ellers er der muligheden igen om et halvt års tid til juni og oktober 2016. Læs mere om kurserne her.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk