Nye indlæg

Nedenfor finder du vores BLOG, hvor vi nu igen ind imellem poster oplæg til inspiration, diskussioner, nyheder, mv. 
I nyhedsbrevet, der kun kommer ca 6-8 gange årligt, vil der være en opsummering af de ting der postes her på bloggen. Så du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og være sikker på at holde dig ajour med hvad der kommer - uden at blive overlæsset med nyheder fra os. 
-------------------
BLOGGEN:

Hvis 2016 er året du skal booste dit lederskab - og vil spare lidt penge....

02-01-2016 12:00
Traditionen tro kører vi en 'early bird' kampagne, så de der er lidt proaktive kan få fordel af det.
 
Du er måske afdelingsleder og trænger til at få kigget dit lederskab efter i sømmene, og fokusere på hvilken retning du og din afdeling bevæger jer i. Det kan også være du er projektleder og er igang med en kompleks opgave, der kræver at du får sat dig selv i spil og får dit team med dig. Måske er du specialisten der har en hulens masse interessenter at tage hensyn til, og hvor du skal finde ud af hvordan du smartest navigerer og booster dit personlige lederskab. Eller du har måske været på stifinderuddannelsen for en del år siden, og trænger til at få ånden derfra genopfrisket samtidig med at du bliver meget konkret på hvordan du bruger alt det du lærte i praksis og i din dagligdag.
 
I 2016 er der kun kalendersat ét BPL kursus med deltagere fra forskellige firmaer - det ligger p.t. i juni 2016 men flyttes formentlig til august/september. For Novozymes er der yderligere muligheden på kurset i maj, der kun er for medarbejdere i Novozymes.
De specifikke datoer og andet praktisk info finder du altid i Kalender.
 
Prisen for de 4 dage med mere end 48 timers undervisning er i 2016 DKK 26.000 + moms incl ophold og forplejning. Det er en stigning på 1.000 DKK + moms ifht de seneste mange år, hvilket skyldes at vores udgifter er steget tilsvarende.
 
MEN; tilmelder du dig et af 2016 kurserne inden udgangen af februar 2016, ja så får du det til 2015 prisen og sparer altså 1.000 DKK + moms.
 
Er I minimum 2 fra samme firma der inden udgangen af februar 2016 tilmelder jer samme hold i 2016, så får begge deltagere i stedet 10% rabat på 2016 prisen - dvs I sparer 2.600 DKK + moms pr deltager.
 
Tilmelding foregår under Kalender og Tilmeld mig - skriv i kommentar feltet hvis I er 2 der hører sammen, så vi kan koble tilmeldingerne og give jer den rigtige rabat.
 
OBS: Hvis du ved at du har nogle medarbejdere du gerne vil have afsted i 2016, så kan du også reservere 'unavngivne pladser' i dit/din afdelings navn så du er sikret rabatten. Skriv til Michèle inden 29. februar 2016, hvis du vil lave en aftale om det.

Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar

     
    Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk