Nye indlæg

Nedenfor finder du vores BLOG, hvor vi nu igen ind imellem poster oplæg til inspiration, diskussioner, nyheder, mv. 
I nyhedsbrevet, der kun kommer ca 6-8 gange årligt, vil der være en opsummering af de ting der postes her på bloggen. Så du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og være sikker på at holde dig ajour med hvad der kommer - uden at blive overlæsset med nyheder fra os. 
-------------------
BLOGGEN:

11 nye BPL'ere er klar.....

24-11-2015 14:48
BPL 4 dages modul November 2015
 
Sidste uge trodsede 11 ledere selv den modstand vejr guderne stillede op, og viste hvad man som teams kan føre det til, hvis man driver personligt lederskab der rykker - og tør gå forrest og skabe de rette rammer for at et team kan folde sig fuldt ud.
Igen et hold med god energi - et hold der rundt på deres arbejdspladser kan udbrede det drive de hver især har, og absolut skabe resultater 'beyond'! 
 
Kragerup Gods var igen rammerne for forløbet, og vi kunne nyde de smukt oppyntede stuer og omgivelser, hvor julestemningen allerede var sneget sig ind. 

På vegne af alle de der tidligere har været på BPL forløbene byder vi hermed de 11 ingeniører, læger, sygeplejersker, forskere, strategikere, facilitatorer et stort VELKOMMEN i netværket, der driver leadership beyond!!

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk