Nye indlæg

Nedenfor finder du vores BLOG, hvor vi nu igen ind imellem poster oplæg til inspiration, diskussioner, nyheder, mv. 
I nyhedsbrevet, der kun kommer ca 6-8 gange årligt, vil der være en opsummering af de ting der postes her på bloggen. Så du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og være sikker på at holde dig ajour med hvad der kommer - uden at blive overlæsset med nyheder fra os. 
-------------------
BLOGGEN:

Du kan nu tilmelde dig til BPL ReInforce 26. juni 2018

Skrevet af Michele
19-01-2018 12:00
BPL ReInforce - 1 day boost - 26 juni 2018
I januar 2018 er det 10 år siden at jeg førte det første hold af ledere gennem det 4 dages lange BPL program. Siden da har der været mere end 300 ledere afsted på de cirka 25 hold der har kørt i de sidste 10 år.
 
Der er sket en del gennem de 10 år, og indholdet har selvfølgelig ændret sig gennem tiden, der er kommet andre eksempler til, noget er blevet skærpet, noget er taget ind og andet er taget ud af programmet. Men de grund læggende værktøjer og mindset er det samme for alle der har været afsted.
 
Dét er noget af det vi mærker når vi har vores 2-3 timers netværksmøder; her mødes folk der alle har været afsted, og er fuldt på bølgelængde fra de træder ind af døren, selv om de aldrig har set hinanden før - eller har været afsted på vidt forskellige hold. Der er altid en samhørighed og energi, der vidner om en stor fælles oplevelse.
 
Derfor tænker vi at der skal noget særligt til når det nu er 10 år siden vi startede den her bevægelse om Leadership Beyond:
Vi vil gerne samle alle der interesserer sig for ledelse der rykker og bruge en dag til at rykke os en tand til alle sammen.

Du behøver ikke at have været afsted på BPL kurserne for at deltage, men det vil være en fordel at du kender til det mindset der ligger bag BPL kurserne og fx har oplevet den måde Michèle arbejder på.

 
Programmet er ikke helt på plads, men du kan allerede nu tilmelde dig til et heldags arrangement på Kragerup Gods tirsdag d 26 juni 2018. Vi starter formentlig cirka kl 10 og slutter ved 21 tiden om aftenen.
 
Her vil du få lejligheden til at få
 • noget ny inspiration og deltage i forskellige oplæg om lederskab;
 • du vil få mulighed for at vende noget af det du går og bakser med, og få nogle gode input fra dine ledelseskolleger;
 • og endelig vil du få et pusterum med god energi i rigtig BPL ånd så du går opløftet hjem og er klar til at rydde alt det af vejen der skal til for at få en fantastisk sommer :-)
Prisen bliver 4900 DKK + moms og er inklusive forplejning hele dagen.

Vi opdaterer i løbet af januar-februar hjemmesiden med info om dette 1-dags arrangement - men er det her info nok for dig, ja så kan du allerede nu tilmelde dig via den almindelige tilmeldingsportal.

Vi håber at se så mange af jer BPL'ere som muligt - og de af jeres kolleger som I synes skal have et pust BPL energi !!!
 
Michèle & resten af BPL Teamet

Kommentarer

  1 

  Skriv en kommentar

   
  Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk