Nye indlæg

Nedenfor finder du vores BLOG, hvor vi nu igen ind imellem poster oplæg til inspiration, diskussioner, nyheder, mv. 
I nyhedsbrevet, der kun kommer ca 6-8 gange årligt, vil der være en opsummering af de ting der postes her på bloggen. Så du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og være sikker på at holde dig ajour med hvad der kommer - uden at blive overlæsset med nyheder fra os. 
-------------------
BLOGGEN:

Be the Change - vores nye TopUp program er skudt igang

Skrevet af Michele Gundstrup
22-01-2018 12:00
Gennem de nu 10 år BPL 4 dages forløbene har kørt, har der været ca 350 ledere igennem. En stor del af disse har jeg arbejdet sammen med efterfølgende på projekter, på workshops, hjulpet med sparring, gode råd, udført konsulent opgaver med osv. Og jævnligt er jeg blevet spurgt: "Hvornår kommer der et BPL II?". Det er selvfølgeligt glædeligt, at ikke nok med at folk har været glade for det forløb de har taget, men at de selv år efter kan se værdien, og efterspørger noget mere. Mere af den form. Mere af det mindset. Mere af alt det der i bund og grund handler om ledelse - og som kan være lidt svært at få greb om i praksis.
 
I januar 2008 kørte jeg det aller første BPL 4 dages kursus på Kragerup Gods. Derfor var det også noget særligt, da jeg her d. 8-9 januar 2018, nøjagtig 10 år efter det første hold havde kørt, mødtes med et lille ekslusivt hold first-movers for at køre det første BPL II.
Og der var deltagere fra det første år i 2008 og helt op til de seneste vi har kørt i 2017! Dét giver selvfølgelig en udfordring ifht nogle af de tools fra 'BPL Classic', som vi byggede videre på; for er det 8-10 år siden du har hørt teorien og fået præsenteret elementerne, er der nok en del du har glemt, og kunne have brug for
et brush up på. Samtidig må den gennemgang ikke blive en fuld og hel gentagelse af det du fik dengang, for så vil de der har deltaget i 4 dags BPL for 1-2 år siden kede sig.

Det skønne ved at holde et kursus som dette er absolut de deltagere der kommer: Alle sammen erfarne ledere med skøn karisma, en gedigen portion erfaring i rygsækken og et mindset og tilgang til ledelse, der gør kurset unikt
fra første time. Det er nemlig alle sammen folk der ved, at du kommer længst ved at dele dine tanker uforbeholdent. Folk der tør blotte sig, vise hvem de er som personer, smider nogle kød lunser ind i diskussionerne, tør undres og være ude af fuld kontrol, er nysgerrige, bidrager og suger til sig.

Vi mødtes i øjenhøjde og efter den første time med indledende præsentation mv, så var vi allerede igang som et team, der har kendt hinanden i årtier. SÅ er det en fornøjelse at køre et kursus :-)
 

Gennem de to dage arbejdede vi både med hvad der sker med os, når man er en del af forandringsprocesser, og med selve det at drive forandrings processer af dig selv, andre personer eller større projekter. Uanset hvad, kræver det nemlig, at man har styr på sin værktøjskasse, sin faglighed, og er diciplineret nok til at lave fx de nødvendige analyser til at fokusere sine indsatser. Det kræver også at man kan navigere i flow; kan opfange de små og usagte signaler, og har modet og evnen til at ændre taktik øjeblikkeligt. Og så kræver det at du har din egen grounding i orden; at du er i balance med hele dig. For det er fundamentet for at kunne navigere optimalt i flow....
Be The Change - som jo også af samme årsag er navnet på dette 2-dages kursus.
 
Det var to gode dage på Kragerup Gods, hvor solen stod fin og blød over de frostklare marker. Hvor vi fik mærket hvor vi hver især var - og hvilke aftryk vi sætter.....
 
Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg møder en af deltagerne fra de to dage. Og jeg glæder mig til at byde flere BPL'ere velkommen til 'Be The Change' og også med dem tage skridtet videre i deres ledelsesrejse.
 
Be The Change.....
 
---------------

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Beyond Project Leadership - Træning i Ledelse  | Tlf.: +45 5364 8213 | info@beyondprojectleadership.dk